Нот Канада! Много хубав сайт са спретнали другарите от Южна и Югоизточна Азия. Закачили са и цитат на Махатма Ганди и даже се канят да следват принципите на Satyagraha и под всичко това блести Ads by Google с три линка към сайтове със съвети за успешна имиграция в Канада
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
И още нещо, Pepon поне мога да го разбера не му харесва върнал се в БГ-то, ами за тебе Guinness щом е толкова ужастно какво правиш толкова години в Монтреал?
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Браво Багер - кефиш. Пак разлая кучетата, ей сега и мен ще ме метнат ама дим без огън няма -нали така. Аз още се чудя как емиграционните още не са успяли да скочат на тоя сайт. Ама си прав Багер
- Лек пример от мен - Онзи ден получих CV от българска лекарка която иска да работи секретарка при мен. Ами да ви кажа - заболя ме, ама много.
Преди да се запените да обяснявате успехите си малко помислете. Пак да поздравя Багера - Браво Багер.
Zuy написа:Браво Багер - кефиш. Пак разлая кучетата, ей сега и мен ще ме метнат ама дим без огън няма -нали така. Аз още се чудя как емиграционните още не са успяли да скочат на тоя сайт. Ама си прав Багер
- Лек пример от мен - Онзи ден получих CV от българска лекарка която иска да работи секретарка при мен. Ами да ви кажа - заболя ме, ама много.
Преди да се запените да обяснявате успехите си малко помислете. Пак да поздравя Багера - Браво Багер.
Защото живееш във Фрее кънтри,бе умник И ако тоя сайт настина те "кефи",жалко за тези които пращат СV при теб Вземи Багера за секретарка