Къде си, приятелю MUFC?На 25.06 трябваше да си в Монтреал.Какво стана,приземи ли се ,всичко ОК ли е?Вече станаха почти 3 месеца ни вест ми кост от тебе.Защо така?Нито компютрите,нито интернета е скъп в Канада.Аако имаш някакви проблеми с това- пиши,хората живеят в Монтреал,ще ти помогнат.
Ама ти явно така си се захласнал по канадските /кебекарските/ прелести,че не можеш да се съвземеш и да да драснеш два реда с впечатения.Хайде.приятелю напиши нещо.хората идват и на първата седмица пълнят форума с впечатления,а тебе те няма.
Чакаме включване.
Да верно, че имаше такъв индивид тук. Този щеше да ме бие още малко, че му развалям розовите сънища ...такъв мераклия беше на Канадата. Ама сега и той мълчи щото още първия ден като излязъл да се разходи и поразгледа пейзажа канадските прелести така го заслепили, че още се лута по монреалските улици и си търси кондото. Има някаква магия в това място, нещо сходно с Бермудския триъгълник... Дали да не викаме Скъли и Мълдър да проучат мистерията???
apple написа:Този щеше да ме бие още малко, че му развалям розовите сънища ...
Също като едно време една ябълка дето скочи войнствено на тези, които й равалиха розовите сънища за Нанаймо?
ПП. Най-учтиво и за последен път ви моля двамата да си намерите друго място за избиване на натрупаната агресия срещу себеподобните. Повече предупреждения не смятам да правя, if you know what I mean. Никой не е длъжен да дава отчет на никого в този форум, най-малкото пък на вас двамата.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.